Aluminium Tuintafel

Van alle materialen die historisch gebruikt werden om tuintafel te vervaardigen, veranderde de 1821 ontdekking van aluminium in Frankrijk het gezicht van de tuintafel voor altijd. De stellaire kwaliteiten van aluminium combineren superieure kracht met ongelooflijk lichtgewicht en hoge corrosiebestendigheid. De tuintafel van aluminium is verkrijgbaar als buisvormig aluminium of gegoten aluminium.

Tuinbordontwerpers en fabrikanten zagen het potentieel van dit metaal onmiddellijk voor gebruik in banken, tafels en stoelen. De corrosiebestendigheid maakte dit de ideale keuze voor omgevingen waar water in gebruik was. Terwijl de buisvormige aluminium tuintafel makkelijk van de ene naar de andere kant kan worden verplaatst, betekent dit ook dat een hoge wind uw stoel over de achtertuin kan vliegen.

De uitstraling van gietijzeren tuintafel kan in aluminium worden, en het is net zo makkelijk om avant-garde-ontwerpen te creƫren. Naast de vorm van het ontwerp is aluminium tuintafel verkrijgbaar in kleuren, ofwel geschilderd of poedercoating. De beste keuze tussen deze twee processen Het voordeel van poedercoating over het schilderen is adhesie aan het metaal.

Er zijn verschillende vernieuwingen gedaan in de tuintafel van aluminium die de klanten heeft laten stoppen en nog eens kijken. Kwaliteitsproducten bieden een breed assortiment aan ontwerpen gemaakt met dit metalen metaal dat rivaliserend interieurmilieu meubels heeft.

Veel van de vooruitgang is door de horeca gebruikt om creatieve buitenruimtes van de beste hotels, resorts en spa’s te produceren. Designer stoffen zijn te vinden in aluminium tuintafel met sterke buisbuisverbindingen en beveiligd met roestvrijstalen mariene kwaliteit met eindtafels bedekt met keramische tegels of realistische faux-steen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *