Bank Eettafel

Bank eettafel. Een eettafel met bank is ideaal in een kleinere woning. Het geeft een vaste plek aan de eettafel en zelfs in een wat krappe hoek kunnen we toch rustig op de bank gaan zitten, met de rug tegen de muur en genoeg ruimte aan tafel voor meerdere personen.

Eettafel met bank in de keuken

Je kunt natuurlijk stoelen aan de andere kant van de tafel neerzetten, maar ook twee banken is een mogelijkheid. In de ons omringende landen, Belgiƫ en Duitsland komt de eettafel met bank of banken vaker voor. Het geeft een rustieke sfeer die gelijk uitnodigt om plaats te nemen en je in het gesprek te mengen, of deel te nemen aan de maaltijd. Het is bijna onmogelijk niet te gaan zitten. Bank eettafel.

Zet de eettafel in het midden van de keuken, met een kopkant tegen de muur en je hebt vier zitplaatsen, of zes, of acht, en aan het hoofd van de tafel kun je zelf gaan zitten, vergadering geopend. Iedereen is makkelijk te bereiken, voor het serveren van een kopje thee of koffie en nog belangrijker, niemand denkt er aan in slaap te vallen tijdens de vergadering. Tenminste wanneer je banken hebt zonder leuningen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *