Betonlook Eettafel

Een betonlook eettafel wordt dé trendsetter dit jaar. Beton werd tot voor kort aanzien als een ruw materiaal voor skeletten van woningen, een basislaag voor een vloer of een oprijlaan voor de garage. Beton heeft nu zijn intrede gedaan in de meubelindustrie. Gelukkig maar, want met beton zijn heel mooie dingen te verwezenlijken. Deze trend komt, zoals verwacht, uit de sfeer van de verbouwingswerken en met name uit de stijl van de lofts. Designers zijn zich in deze milieus gaan inspireren om beton eveneens te gebruiken voor meubels en accessoires. Zo kwamen ze ertoe om de eettafel ook in beton te gaan ontwerpen.

Het grote voordeel van een betonlook eettafel. Het materiaal is daarenboven zodanig bewerkt dat het oppervlak heel vlak is en makkelijk te onderhouden. Aan dergelijke tafel heb je weinig of geen onderhoud.

Een ander voordeel is dat je ze kan combineren met andere betonlook elementen in je interieur. In grote ruimten kan bijvoorbeeld een betonlook vloer aangelegd worden, waar deze betonlook eettafel heel mooi bij aansluit. Verder kan je onder andere kiezen voor betonlook kasten, bijzettafeltjes of legplanken tegen de muur. Zelfs in de verlichtingswereld heeft beton zijn intrede gedaan. Er bestaan bijvoorbeeld betonlook lampenkappen. Zij ogen stoer en stralen een diffuus licht uit. De badkamer kon ook niet ontkomen aan deze trend en kreeg betonnen wasbakken. Ook de badkuip kreeg een betonlook. Ga je doorheen je huis overal betonnen elementen aanbrengen, dan bekom je een homogene, moderne en trendy stijl.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *