Biljarttafel Eettafel

U wilt graag een biljarttafel eettafel bouwen, maar heb er geen ruimte om het te plaatsen. We realiseren ons dat, hoewel het uiteindelijk zou zijn om een ​​full-size biljarttafel eettafel te hebben, het gewoon gaat te groot zijn. Een full size tafel is 12 ‘lang en we hebben ruimte om te spelen zodat de kamer vrij groot moet zijn. We kunnen nog steeds plezier op een kleinere eettafel zeggen ongeveer 8’x4 ‘maar kamer is nog steeds een premie.

Een van de populaire ontwerpen van biljarttafel eettafel voor een huis met beperkte ruimte is om onze tafel met een lift van de top te hebben. De pooltafel is onze eettafel bij de maaltijden en wanneer we een spel willen hebben, halen wij de verwijderbare bovenkant af en leunen het tegen de muur en we zijn klaar om te spelen. Het kan een gedoe zijn als we halfweg door een belangrijk spel zijn en de meiden willen de tafel voor het avondeten zetten. Toch is dat allemaal onderdeel van het compromis dat ik denk. Je hebt voor het grootste deel altijd toegang tot een leuk spel.

Een andere populaire optie voor spelletjes met beperkte ruimte of voor gezinnen die meer willen, is om uw biljarttafel eettafel in een paar andere spellen op te nemen. Hoe zit het met een tafeltennistafel met een lift van boven om een ​​pooltafel onder te onthullen. Of u zou kunnen zeggen dat er een air hockey game voor de kinderen bovenop die leidt om uw tafel tafeltennistafels te onthullen. Deze werken allemaal goed voor de 8’x4 ‘pooltafelgrootte en kunnen u meerdere spelkeuzes van de ene basis geven. Dit kan veel ruimte besparen, maar kan leiden tot argumenten over wie de tafel moet gebruiken en wat moet spelen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *