Blank Eiken Dressoir

Blank eiken dressoir. Een dressoir daar zet je iets moois op en ruim je lekker in op. Het is een lage kast die behalve opbergruimte in de kast, ook ruimte op de kast biedt. Hierdoor is een dressoir ideaal om sfeerbepalende accessoires op te plaatsen, zo creëer je opbergruimte én sfeer in je woonkamer. Bekijk onze blank eiken dressoirs.

Een blank eiken dressoir is behalve een in je woonkamer ook een meubelstuk waarin je veel spullen kunt opbergen of kunt laten zien. Zoals de fotoboeken, administratie in orders, tekenspullen van de kinderen, kinderspeelgoed en het inpakpapier. Maar boven op de lage kast, het blank eiken dressoir, kunnen juiste mooie spullen neergezet worden. Ook is het dressoir een goede plek voor een televisie. Achter de deuren kunnen dan de kabels weggewerkt worden. Ook lades ontbreken vaak niet in het dressoir. Blank eiken dressoir.

Blank eiken dressoir is gemaakt van genoest eiken van absolute topkwaliteit. De robuuste poten omlijsten 2 deuren en vier laden, waarin je veelzijdige opbergruimte hebt. Het dressoir beschikt over een solide soft closing systeem en is voorzien van fraaie kleurige handgrepen. Om het hout fris en natuurlijk te laten ogen, is het hout afgewerkt met een hoogwaardige soft touch lak. Blank eiken dressoir.

Natuurlijk in zijn puurste vorm. Dat is wat blank eiken dressoir is. Het onbewerkte eiken straalt karakter uit en is stoer. De robuuste poten omlijsten 2 deuren en 4 lades. Zeeën van ruimte dus! Het meubel beschikt over een duurzame soft closing systeem en is voorzien van strakke kleurige handgrepen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *