Blauw Dressoir

Blauw is een van de meest populaire favoriete kleuren ter wereld. Het wordt echter vaak vertaald als mannelijk of als een wanneer gebruikt in huisinrichting. Blauw kan een beroep doen op beide geslachten en je kan het zelfs in een keuken gebruiken. Blauwe kleurenschema’s voor een dressoir of een andere ruimte in het huis kunnen veel aantrekkingskracht hebben en je kan zelfs de kleur verfijnd maken.

Aangezien blauw zo’n rustgevende kleur is, kunnen sommigen het alleen gebruiken in ontspannende plaatsen zoals een slaapkamer of master badkamer. Blauw kan ook levendig genoeg zijn voor een dressoir als u het vet maakt. Turquoise verf kan echt een verklaring maken in de kamer; Zorg ervoor dat het niet overweldigend wordt. Verf het plafond en alle luiken in de ruimte een fel wit. Geef het Caribisch gevoel met rijke donkere houten meubels en vloeren. Dan moet je gewoon een eilandtaak toevoegen met grote fauxpalmen en rieten meubels. Voor een helderdere kleur moet u veel neutrals gebruiken en zoveel mogelijk licht opbrengen voor evenwicht.

Wanneer u met een diepe kleur zoals dressoir of met marine verf gaat, moet u evenwicht overwegen. Je moet ook goed praten voor de hand en plannen om meerdere lagen verf te gebruiken om een ​​rijke afwerking te krijgen. Bijna alles in de kamer moet een neutrale kleur zijn, zodat de dressoir het brandpunt is zonder overweldigend te zijn. Dit omvat de vloeren en meubels. Dan kunt u een paar blauwe accentstukken inbrengen.

Een blauwe dressoir kan een modern effect hebben, maar je wilt niet dat het te snel gedateerd wordt. U mag uw meubels slechts een decennium vervangen, dus beschouw meer neutrale stoffenkeuzes zoals wit, zwart of bruin. Dan kun je de dressoirblauw schilderen om kleuren uit de openhaardsteen uit te trekken. U kunt ook uw woonkamer set opruimen als u kort op de ruimte bent en vervangt met een gewaagde leisteen blauwe leunstoel die u later later goedkoop kunt vervangen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *