Boomstam Eettafel

Een boomstam eettafel is een opvallend meubelstuk. Iets wat de klasse in ieder huishouden omhoog haalt en waar vrienden, kennissen en familie jaloers op wordt. Bij Eppinga bieden wij een groot assortiment aan, want u kunt zelf een boomstam eettafel samenstellen. Verder bieden wij deze eettafels aan tegen scherpe tarieven, omdat wij zelf het hout importeren. Dus lees hieronder snel verder welke mogelijkheden er zijn voor uw nieuwe boomstam eettafel.

Een boomstam eettafel is een tafel met een robuust uiterlijk. De mooie natuurlijke vorm van de boom komt terug in het boomstamblad. Het zijn stevige bladen van massief hout. Onverslijtbaar. Boomstam eettafel op maat wordt vaak gemaakt van Eiken Hout maar u o.a. ook kiezen voor een Boomstam Eettafel Iep, Boomstam Eettafel Acacia, Boomstam Eettafel Essen enz.

Een boomstamblad wordt letterlijk uit een boomstam gezaagd. Er zit veel kwaliteitsverschil in hout. Ook maakt het een groot verschil of u deze tafel binnen of buiten weg wil zetten. Voor boomstamtafels die binnen komen te staan gebruiken wij uitsluitend kunstmatig gedroogd hout. Dat voorkomt kromtrekken en scheuren van het hout. Een boomstamblad kan uit 1 of 2 delen bestaan. Ook verstaan wij de techniek om delen te verlijmen.

Een boomstam eettafel kan gebouwd worden met een massief houten onderstel, de vaak genoemde kloostertafels. Ook gebruiken we vaak stalen onderstellen. Staal contrasteert mooi met hout en met de juiste kleurcombinaties kunt u een unieke set samenstellen!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *