Brocante Dressoir

Brocante dressoir. Ben je op zoek naar een landelijk stoer dressoir, tv meubel of keukeneiland? Brocante dressoirs ontbreken niet in het uitgebreide assortiment van Old BASICS. Unieke oude brocante dressoirs zijn er in steeds wisselende kleuren en maten. We speuren steeds naar mooie en doorleefde meubels, veelal unieke exemplaren. We hebben een steeds wisselend assortiment unieke oude dressoirs en lage kasten zoals toonbanken en keukeneilanden. Kijk ook eens onze ruime loods van 800m2 in Kootwijkerbroek.

Wil je een brocante dressoir op maat, geheel naar jouw wensen? Maken meubels op maat op ambachtelijke wijze met een unieke oude uitstraling! Hierbij is heel veel mogelijk. Maken tafels, kasten, dressoirs , maar ook badkamermeubels en TV-kasten. De stijl en afwerking kun je zelf bepalen! Kom langs om meubels op maat te zien en je wensen door te spreken! Brocante dressoir.

Hebben een ruim assortiment brocante, vintage en industriƫle kasten. De oude kasten in ons assortiment zijn uniek en hebben een sfeervolle uitstraling. Het brocante dressoir oude kasten is erg divers en wisselt continue. Ook ons assortiment op maat gemaakte kasten is breed en je kunt eindeloos variƫren en aanpassen. Staat de kast van je dromen er niet bij? Dan brocante dressoir we ook een kast op maat geheel naar jouw wensen maken, hand gemaakt en -geschilderd!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *