Douglas Tuintafel

Deze prachtige Basic tuintafel heeft een stijlvolle vormgeving. De schitterende tuintafel wordt van massief Douglas/Lariks hout gemaakt en is door de sterke verbindingen oerdegelijk. De trendy tuintafel wordt van duurzame materialen gemaakt en zorgvuldig in elkaar gezet, hierdoor kan deze jarenlang mee! De poten zijn eenvoudig te monteren en te demonteren, ideaal voor als je de tafel in de winter binnen wilt opslaan! De tuintafel is behandeld en onbehandeld leverbaar.

Neem eens een kijkje bij ons assortiment houten tuintafels douglas. Kies uit duurzame hardhouten buitentafels, stalen tafelframes tot de lager geprijsde steigerhouten tafels voor buiten op het terras. Nieuw in ons assortiment zijn de steigerhout kloostertafel en kolompoot tafels voor buiten. Ook kiezen steeds meer mensen voor tuintafels in de warme kleur van Lariks geschaafd hout. Wij leveren houten tafels voor buiten tegen aantrekkelijke prijzen in heel Nederland en Belgie.

Kortom, bestel alles van een hardhout eettafel voor buiten tot fraaie steigerhouten tuintafels en robuuste kloostertafels voor de beste prijs en A-kwaliteit bij Gadero.nl. Wij bezorgen in heel Nederland en Belgie.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *