Dressoir Landelijk

Dressoir Landelijk is een landelijk en robuust vormgegeven meubel met ruime opbergmogelijkheden. Dit model is voorzien van 4 lades in het midden en aan weerszijden een deur met daarachter een legplank. Het meubel is afgewerkt in een combinatie van whitewash met licht eiken en is uitstekend te combineren met andere meubels uit het woonprogramma Crown.

U kunt nu waarschijnlijk nu zien hoe belangrijk het is om het juiste type dressoir landelijk te gebruiken om ervoor te zorgen dat u de exacte uitstraling wilt die u wilt voor uw huis. U zult geen rustige landelijke sfeer bereiken in elke kamer die een mish-mash van slecht gekozen meubels en onevenheden ziet. Houd een stevig gevoel van richting en proberen zo nauw mogelijk de precieze lay-out en de kamerpositie van uw hoofdhandtekeningstukken te plannen. Zodra deze zijn op zijn plaats passen de rest van uw meubels en speciale schatten natuurlijk om hen heen.

Net als bij elk decor, kies uw kleurenschema’s zorgvuldig om uw dressoir meubilair aan te vullen. Schaduwen van wit, roos, bruin, geel, roest en groen zijn perfect voor die dressoir look, maar houd het subtiel om het antieke, oude en gezellige gevoel te behouden die geschikt is voor deze stijl. Zorg ervoor dat u goed weg bent van slanke, zeer gepolijste en moderne meubels; zelfs een ongepast stuk kan de hele balans van een kamer vernietigen.

Tenslotte, als u een kleine ruimte geeft, is het vaak het beste om één groot brandpunt meubel te kiezen en voeg dan kleinere goed gekozen items toe om er in te passen. Wanneer een beperkte ruimte gevuld is met veel kleinere stukken, heeft het de neiging om de kamer foezig, rommelig en zelfs onbevlekt te maken. Vermijd ook de verleiding om alles direct tegen de muren te duwen. Het is meestal het best om dressoir in een vorm te regelen, zonder de natuurlijke stroom van de kamer te blokkeren.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *