Dressoir Met Lades

Vind je het frustrerend om in de ochtend gekleed te worden? Zijn uw sokken en ondergoedladen in constante wanorde? U kunt profiteren van draagorganisatoren die netjes in uw dressoir passen.

Er zijn organisatoren voor uw kast, keukenkastjes, bijkeuken, wasruimte, garage en nog veel meer! Het lijkt erop dat u een manier kunt vinden om de bestelling te brengen naar zo ongeveer elke locatie in uw huis. Gelukkig zijn de organisatoren van de lade niet alleen voor de keuken! Nu kunt u ook een gezond verstand op uw slaapkamerladen brengen.

Dressoir kunnen variëren van functioneel tot zeer decoratief; van antiek tot modern. Sommige eenheden zijn voorzien van ingebouwde verdelers of kubbygaten. Ik heb nooit een van die meubels gehad. Als je net als ik bent, heb je grotere gebieden waar je al je kleren steekt en zelfs wanneer je probeert een systeem te creëren gaat het niet lang mee. Je eindigt met je sokken die met de verkeerde paren ronddraaien. En je kleren kunnen langdurig onbruikbaar worden, omdat ze verhuizen naar de rug en vergeten zijn. Als niets anders georganiseerd kan worden, voel je dat je een groter assortiment outfits hebt!

Zelfs als u alleen een drager organiseert voor een of twee sleutelgebieden, kan het voor u een verschil maken, zowel in de voorbereiding van elke dag als bij het verzorgen van uw bezittingen. Kijk naar een eenheid waarmee u uw sokken op één plaats kunt houden zonder ze te kunnen uitrekken door ze om elkaar te wikkelen. U kunt ook systemen vinden die simpelweg verdelers hebben die u in staat stellen de capaciteit in een bepaald vak te verbeteren (wanneer de dingen rechtop zijn, kunt u vaak meer passen). Bijvoorbeeld, met één verdeler kunt u sokken en ondergoed op dezelfde plaats houden zonder te vermengen. Een leuke eigenschap is dat veel van deze verdelers uitbreidbaar zijn om in elk afmetingsvak in te passen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *