Dressoir Met Schuifdeuren

Genoeg kleedruimte is een van de eerste aanvraag van nieuwe huiseigenaren. Als een of meerdere slaapkamers kleine kleedkamers hebben, dan zal het installeren van een dressoir met schuifdeuren compenseren voor het gebrek aan opslagruimte zonder veel vloeroppervlak te gebruiken. Niets kan een kamer dramatischer of snel veranderen dan een dressoir. De ogen worden onmiddellijk getrokken op een lange, prachtig ontworpen kledingkast met traditionele deuren. Dan komt de moderne versie met schuifdeuren over en wordt de ‘wow’-factor verhoogd met tien.

De praktische kant van een dressoir die in de hoek van een kamer past, is dat er extra opslagruimte nodig is voor kleding, beddengoed en andere artikelen. Kleine slaapkamers hebben een zeer beperkte kastruimte, zelfs voor de kamer van een kind. Een vrijstaande kast met schuifdeuren die in een hoek zitten, kunnen planken, laden of beide hebben om vouwstukken op te slaan en kan een hangende staaf voor kleding op hangers hebben.

Een ander praktisch aspect van dit meubel is dat omdat het in een zit, bespaart het ruimte. Hoekruimte gaat normaal gesproken niet in een slaapkamer, omdat de meeste mensen niet een dressoir in een hoek willen duwen, maar eerder een dressoir op een muur centreren. Aangezien een hoekkast gemakkelijk in een hoek past en tegelijkertijd in de kamer kijkt, ziet het er evenwichtig uit.

Een dressoir met schuifdeuren die niet alleen glijdt, verdubbelt ook de vloerruimte, maar ook de wandruimte. Hoe meer ruimte in een kamer die vrij is van meubels, hoe groter de kamer ziet. Een hoekkast met schuifdeuren bespaart nog meer ruimte. Deuren die open moeten zijn, moeten open worden wanneer ze geopend zijn. Schuifdeuren zwaaien nooit in de kamer.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *