Dressoir Op Maat

Dressoir op maat is vaak een van de meest persoonlijke meubels in een interieur. Het is dan ook een logische keuze om voor een nieuw dressoir te kiezen voor maatwerk. Bepaal zelf hoe de details eruit zien, wat voor extra lades en deuren erin komen en zorg dat uw huis nog meer thuis voelt met uw persoonlijke dressoir.

De eyecatcher in een woonkamer, of de subtiele stille kracht in de gang: het dressoir is een bijzonder meubel dat gespiegeld kan worden aan de eigenaar. Een dressoir op maat maken is voor by Wansleeben altijd een beleving. Juist in een dressoir zijn er ontelbaar veel mogelijkheden op detailniveau. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Uw woonaccessoires kunnen extra worden uitgelicht op uw dressoir, maar u kunt er ook met gemak een televisie op plaatsen als dat uw voorkeur heeft. Uw dressoir kan de volledige breedte van een kamer beslaan of juist subtiel worden opgesteld tegen een anders verloren wand. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij gaan graag met u op zoek naar het perfecte ontwerp voor uw dressoir.

Dit keer hebben wij het geheel anders aangepakt! We laten je zien hoe wij een aantal van onze tv-meubels hebben omgetoverd tot dressoirs. Zo hebben wij de afmetingen aangepast van de desbetreffende tv-meubels om voortaan als dressoir door het leven te kunnen gaat. En zie hier het resultaat! Een bomvolle inspiratieboost voor jouw dressoir op maat van 100% Kast. We laten jou zien, waar wij onze inspiratie vandaan halen en maken een ontwerp voor een dressoir op maat. Heb je een idee voor jouw dressoir op maat? Neem dan contact met ons op via mail of contactformulier. Kijk ook eens naar onze collectie Dressoir

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *