Dressoir Op Wielen

Er zijn in principe twee soorten slijpschoenen: onder de wielkasten en aan de kantkousen. In het verleden waren de meeste dressoir aan de zijkant, maar met de introductie van een zeer precieze onderwielaansluiting die erg makkelijk te gebruiken is, gebruiken de meeste winkels hetzelfde type.

Er zijn ook wielen beschikbaar die optiek en vergroting gebruiken om het wielformulier op een scherm te projecteren. Deze bijlagen worden vandaag in veel winkels gebruikt en zijn zeer nauwkeurig, hoewel vrij duur.

De meeste spuitgietmakers hebben een slijpschoentje nodig, dat is nauwkeurig, snel en laag onderhoud. Als de dressoir zo ingewikkeld is om te gebruiken dat slechts een paar individuen in staat zijn, is het niet praktisch. Ook omdat precisie-oppervlakslijpen van nature een langzaam, vervelend proces is, is ook de behoefte aan snelheid belangrijk.

Van alle straal- / hoekkasten die algemeen beschikbaar zijn, is het eenvoudig te gebruiken onderwielaansluiting de meest nauwkeurige en makkelijk te gebruiken. Een klein vergrootglas is ingebouwd om te helpen bij het opnemen van de rand van het slijpschijf, wat veel hoofdpijn bespaart.

De gegraveerde afstudeerstukken op de fixtuur zijn ook zeer nauwkeurig en voor de meeste toepassingen bevredigend. In het geval dat u exacte hoeken nodig hebt, kunt u eenvoudig een magnetische sinusplaat instellen en controleren door aan te geven met een wijzerplaat.

Zeer vaak is het nodig om de hoek van een slijpschijf te herstellen om een ​​scherpe hoek van 90 graden te handhaven. In plaats van de slijpoperatie te verstoren en een wielkoffer te monteren, is het mogelijk om de boriumcarbide stok handmatig te gebruiken. Met wat oefening wordt dit routine en is het een echte tijdspaarder.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *