Dressoir Scandinavisch

Een woonstijl die bijna iedereen aanspreekt, is een Scandinavisch interieur. Niet gek, want door de neutrale kleuren, rust en strakke lijnen is deze stijl tijdloos en stijlvol. De woonstijl is geïnspireerd op de prachtige natuur van de Scandinavische landen. Het kleurenpalet bestaat van wit tot grijs en pastelkleuren. Rust is de basis, aangevuld met mooie eyecatchers. Bij Scandinavische meubels wordt er vaak gebruik gemaakt van hout, beton, marmer maar ook plastic. De meubels hebben fijne lijnen en zijn strak vormgeven.

Dressoir Scandinavische woonstijl heeft inmiddels vele harten veroverd. Een sfeervol interieur met natuurlijke materialen, zachte kleuren en warme verlichting wordt gecombineerd met een simpel, minimalistisch interieur waarbij er juist gebruik wordt gemaakt van wit, grijs, zwart en mooie strakke lijnen, typisch Scandinavisch design! Dit is dan ook de rede dat het Scandinavisch design veel mensen aanspreekt en veel mensen hun huis al in deze stijl hebben ingericht.

Eenvoud, neutrale kleuren en minimalisme zijn de basis van een Dressoir Scandinavische stijl. De lichte en rustige kleuren zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook zeker heel functioneel! De Dressoir Scandinavische stijl komt uit Denemarken, Noorwegen en Zweden en in deze landen is tegen de winter het daglicht zeer schaars, slechts enkele uren per dag. De lichte kleuren maken het interieur frisser en het daglicht wordt optimaal benut!

Bij Zen Lifestyle zijn mooie merken te vinden met een prachtig Dressoir Scandinavisch Design, zo is het merk Zuiver een typisch Scandinavisch merk en hebben zij prachtige stoelen, tafels, bankstellen en meer! Bekijk het complete Scandinavische assortiment van Zen Lifestyle online.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *