Dressoir Spiegel

Niet dat dit slaapkamer meubilair is waar we van houden, zoals onze smaak veranderd is door de jaren heen, maar soms kan het moeilijk zijn om van kwaliteitsmeubilair te ontsnappen totdat ze hun laatste doel hebben gediend. De toekomst kan een donkere vlek voor de slaapkamerdelen bevatten, zodat ze lang genoeg kunnen zijn om terug te keren naar een normale spiegel.

Nou, deze arme dressoir spiegel was 4 jaar niet in ons vorige huis gebruikt omdat er geen passende muur was om zowel de dressoir als de spiegel samen te plaatsen. En eerlijk gezegd heb ik het nooit gemist omdat al onze kasten in het meesterbad waren, en grotere badkamerspiegels deed het werk. Maar in onze plattegrond van ons nieuwe huis kunnen we de spiegel (of in ieder geval het frame) opwekken. Het hebben van een groot “zwart gat” op de muur van onze slaapkamer is helemaal niet aantrekkelijk, maar het is op een unieke manier zichtbaar.

Eerst was het frame op een niet-krassenoppervlak met de achterkant omhoog, en alle hangende armaturen, nietjes en schroeven werden verwijderd om de persbordsteun te verwijderen. Nadat u de spiegel het voorzichtig hebt opgeheven, werd het rechtop opgeslagen achter de master bedroom armoire. Eerst was het de bedoeling om gewoon het glas te ontdoen, maar de spiegel werd aan de vorm van het frame gesneden, met veel krommen en hoeken en was afgeschuind. Als er ooit een reden zou zijn om de spiegel weer te gebruiken, zou het heel duur zijn om te vervangen.

Aangezien de TV en de mount al waren geïnstalleerd, werd het van de berg opgeheven om de hardware niet te verwijderen en opnieuw te installeren, indien het de stevige installatie van de berg zou kunnen in gevaar brengen. Het heeft dan wel een aantal voorzichtige metingen en schattingen nodig voor de locatie van het gat dat we op het persbord nodig zouden hebben, waar de tv redelijk centraal zou liggen binnen de omtrek.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *