Dressoir Tv

Een tv-dressoir moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Of je nu kiest voor een modern tv-meubel of een tv dressoir landelijk, met of zonder deuren en lades, in ons ruime assortiment vind je het allemaal. Meer dan genoeg om uit te kiezen! Onze collectie bestaat uit tv-meubelen in diverse materialen, vormen en kleuren uit verschillende woonstijlen.

Een tv-dressoir is functioneel, maar moet er natuurlijk ook mooi uitzien. De televisie is een belangrijk onderdeel van de woonkamer en niet meer weg te denken uit menig huishouden. Perfect voor het opbergen van al jouw media apparatuur, dvd’s, cd’s en het optimaal wegwerken van kabels en snoeren. Bij het kopen van een tv- of audiomeubel let je vooral op de verhoudingen van je kamer.

• Bepaal de looplijnen en zorg ervoor dat het meubel op voldoende afstand van de bank staat. Een handige richtlijn is 10 cm voor iedere inch die je tv groot is.
• Houd er ook rekening mee dat je ogen in ruststand altijd lichtjes naar beneden kijken.
• Bij de keuze van een tv- of audiomeubel let je dus ook op de hoogte. Een mediameubel is niet per se een tafeltje voor je televisie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laag tv-dressoir met hoogglansafwerking om je apparatuur op te bergen.
• Monteer de televisie er boven aan de muur. Zo creëer je de sfeer die jij wenst!

Er is een ruime keuze tv-meubelen, verschillende merken en modellen, van staande tv-meubelen tot tv-wandmeubels. Daarom kan het nog een lastige opgave zijn het perfect meubel voor jouw tv en woonkamer te vinden. De mogelijkheden van tv-dressoirs bij zijn oneindig. Wil je graag een nieuw tv-dressoir kopen, maar kom je er nog niet helemaal uit? Dan medewerkers graag voor je klaar met een deskundig advies. Daarnaast kunnen ze je ook informeren over de mogelijkheden van onze maatwerkartikelen. Je kunt deze TV-dressoirs herkennen aan het maatwerklogo.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *