Dressoir Wit Landelijk

Dressoir wit is een prachtig landelijk dressoir afgewerkt in white-wash met eiken bovenblad. Deze kast is voorzien van sommige deuren en laden in een bronzen kleur. In de middelste deur is een glasplaat geplaatst wat het meubel nog net wat eleganter maakt. Achter de deuren zijn nog handige legplanken te vinden. Dankzij zijn landelijke, maar ook stoere uitstraling is dit dressoir een prima aanvulling in iedere woon- of slaapkamer. En door zijn ruime opbergmogelijkheden ook nog eens ontzettend praktisch.

Dressoir wit landelijk is een en robuust vormgegeven meubel met ruime opbergmogelijkheden. Dit model is voorzien van in het midden en aan weerszijden een deur met daarachter een legplank. Het meubel is afgewerkt in een combinatie van whitewash met licht eiken en is uitstekend te combineren met andere meubels uit het woonprogramma Crown. Wit landelijk dressoir in een iets strakker uiterlijk door de vorm van de handgrepen en het vergrijsde eiken blad.

De meest elegante en exclusieve soort dressoir is een dressoir wit landelijk. Het is ontworpen voor de mensen die van kunst houden en graag artefacten en ongewone dingen hebben. Met deze stijl van een stuk is een stijl van stijl, en het is het duurste meubelstuk in de lijn. Lichte kleurencombinaties met zeer fijne carving om stijl en schoonheid aan de inrichting toe te voegen.

Als u niet met de stijl en kwaliteit wilt compromissen, dan is er niets beter dan een dressoir in uw kamer. In welke kamer dan ook, komt de dressoir wit landelijk nooit in staat om u de service op zijn best te geven. Het is een compleet meubelstuk waarmee u alle dingen handig in een unieke stijl kunt houden.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *