Dressoir Zwevend

De 21e eeuw kenmerkt zich onder andere door de opkomst van de dressoir zwevend. In razend tempo zijn ze te vinden in de Nederlandse huiskamers. Dressoirs krijgen hierdoor een andere dimensie. Interstar biedt een unieke oplossing voor uw woonkamer: zwevende dressoirs! Dit unieke meubelstuk wordt zonder onderstel geleverd, waardoor u geen last heeft van uitstekende poten. Dit is tevens ideaal bij het schoonmaken van uw woonomgeving. Creëer uw eigen dressoir met de kastelementen van Interstar!

Dressoirs worden niet alleen gebruikt om uw televisie op te plaatsen. Dit veelzijdige meubelstuk is tevens een veilige opslagplaats. Deze lage opbergmeubelen worden veelal tegen de muur geplaatst. Zo kunnen ook persoonlijke spullen op een mooie manier worden opgeborgen. U creëert sfeer met een design dressoir. Beelden, foto’s of vazen komen goed tot hun recht als serie. Vaak biedt een dressoir voldoende ruimte om nog iets aan de muur te hangen. Dit lage meubelstuk biedt gelegenheid voor het ophangen van lijsten, spiegels of schilderijen.

Kies voor dressoir zwevend op een onderstel of ga voor de zwevende kast: alles is mogelijk bij Interstar! U bent zelf de ontwerper van uw eigen dressoir. Zo kunt u aangeven of u het dressoir uitgevoerd wilt hebben met of zonder kleppen, laden of deuren. Kwalteit en duurzaamheid staan voorop.Het dressoir wordt geheel op uw eigen wensen aangepast qua stijl, materiaal en kleur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dressoirs eindeloos lang te maken: in laqué of houtfineer tot 315 cm lang en in massief hout zelfs tot 472,5 cm lang! Zo past het design meubelstuk perfect bij uw interieur en kunt u jarenlang genieten van een tijdloos design.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *