Dutchbone Dressoir

Met een Dutchbone dressoir creëert u warmte en sfeer in uw interieur. Stijlvol in de woonkamer, hal of slaapkamer. Bijzondere authentieke kasten die niet alleen prachtig staan in uw interieur, maar tevens ook zeer functioneel zijn. De dressoirs passen perfect in zowel een bohemian als een industriële woonstijl. De items zijn exclusief online te bestellen!

Het Dutchbone dressoir lijkt op een meubelstuk dat zo uit het interieur van je grootouders afkomstig zou kunnen zijn. Deze kast geeft je interieur een echt vintage en klassiek impuls. De dressoirkast komt in verschillende interieurstijlen tot zijn recht, al is deze een echte blikvanger wanneer je hem in een modern interieur plaatst. Om een moderne of speelse draai aan de kast te geven, kun je er nog een paar mooie vazen of lampen op plaatsen. Deze kast heeft drie deuren en daarachter bevinden zich zes opbergvakken. De kast is 73 cm hoog en de poten zijn 30,5 cm hoog. Je dient de kast zelf in elkaar te zetten.

Bij het kiezen van een Dutchbone dressoir , houd altijd rekening met uw behoeften en het ontwerp dat u wilt. Het is niet onmogelijk om beide tegelijkertijd te krijgen, je hoeft alleen maar te weten waar en hoe je keuzes kijkt. Stel een budget in en probeer het budget niet over te gaan zonder de kwaliteit op te doen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *