Dutchbone Juju Dressoir

Dutchbone Juju dressoir. Wie dit geweldige Juju dressoir van Dutchbone ziet, denkt waarschijnlijk meteen aan dat kastje dat je oma ook altijd had. Het is ook precies waar de inspiratie vandaan komt! Het model en de donkere kleuren hebben een vintage touch die nooit verveelt!

Het Dutchbone Juju dressoir is een prachtig kastje met een vintage touch. Al jaren stond in het hoofdkantoor van het Dutchbone een soortgelijk kastje, dat bij een van de oma’s van de medewerkers vandaan kwam. Al meer dan 40 jaar oud en het ontwerp werd nog altijd omarmd. Daar moesten ze iets mee doen! Dit Juju dressoir heeft daarom een tijdloze uitstraling gekregen. Je kunt hem prachtig combineren met een paar mooie accessoires, zoals vazen of kandelaars. Dutchbone Juju dressoir.

Deze Juju dressoirkast van Dutchbone geeft je interieur een echt vintage en klassiek impuls. De dressoirkast komt in verschillende interieurstijlen tot zijn recht, al is deze een echte blikvanger wanneer je hem in een modern interieur plaatst. Om een moderne of speelse draai aan de kast te geven, kun je er nog een paar mooie vazen of lampen op plaatsen.

Let op: dit dressoir wordt gedemonteerd geleverd en is gemakkelijk in elkaar te zetten met meegeleverde handleiding.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *