Eettafel 120 X 80

De eettafel 120×80 is ideaal voor elk type eetkamer. Als u geen aparte eetkamer heeft, komt het perfect in de woonkamer, dankzij zijn eenvoudige en evenwichtige vormgeving. De functionele eettafel 120×80 biedt de mogelijkheid om de lengte van het werkoppervlak voor extra 33 cm te verhogen.

Onze slanke eettafel is precies wat u nodig heeft voor een adem van frisse lucht en lichtheid. De tafel past perfect in elke kamer en past in bijna elke inrichting. Is makkelijk te onderhouden en zeer duurzaam. Tafelhoogte is 75 cm, en de tafelblad meet 80 x 120 cm, waardoor het ideaal is voor een kleine eetkamer en zelfs een keuken. De tafel heeft vier stabiele, glad gescheurde beukenhoutbenen die uw interieur stijlvol zullen maken. Invite dit meubilair in uw huis en ontdek de vreugde van het versieren!

Deze trendy eettafel 120×80 is geheel kant en klaar en populair verstelbare eettafel stoel hardhout in steigerhout kleur gebeitst x x cm.Lc eettafel van le corbusier bauhaus en moderne designermeubels van de hoogste kwaliteit met uitstekende prijzen rechtstreeks uit itali.Afmetingen teak tafel oud hout of ook wel dingklik genoemd is ook leverbaar in xcm deze afmeting is geschikt voor personen.Eetkamertafel elisa is een eettafel van cm in hoogglans wit deze eettafel heeft een strak en modern design lengte cmbreedte cmhoogte.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *