Eettafel 300 Cm

De eettafel is het middelpunt van elk huishouden, hier word alles besproken en zit je gezellig bij elkaar meubel verschillende stijl tafels aanbied is er voor iedereeetkamer wat te vinden tegen scherpe prijzen. De tafels zijn gemaakt van diverse materialen zoal teak, grenen, hardhout, eiken, metaal, botenhout en hout zodat er voor iedereen een oplossing is.

Elke tafel is weer anders en word door eenieder anders gebruikt. De eettafels, salontafels, bureautafels, bijzettafels en overige tafels in alle verschillende vormen van vierkant tot aan rond . Met name tafels en salontafels maar ook de bureau’s die er industrieel uitzien kan gezegd worden dat deze zijn eigen identiteit heeft. Of je nou een witte, grijze, zwarte of houten tafel koopt, iedere exemplaar is weer anders. Steeds vaker zie je dat oude meubels herleven. Zo vindt je bij verschillende stijlen aan meubels. Naast landelijke, industriele en lifestyle meubelen vindt je er ook vintage en retro tafels. Alle tafels bij ons zijn aangepast aan de moderne woonwens van nu en de trend van deze tijd.

Eettafel per lengtemaat. Op deze pagina de eettafel van 300 cm. Om u te helpen bij het vinden van de juiste eettafel hebben wij speciale pagina met de verschillende modellen per lengtemaat. Hieronder de modellen eettafel 300 cm lengte. De standaard breedtemaat is 100 cm; 300 x 100 cm. Andere breedtematen in overleg. Mogelijk kunnen deze in onze fabriek speciaal voor u worden gemaakt.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *