Eettafel Barok Poten

Eettafel barok poten is een manier om jezelf te laten zien. Je oude woning weer wat leven inblazen met klassieke en kenmerkende accenten? eettafel barok poten is heerlijk statisch, zorgt voor een paradijselijk gevoel en kan goed gecombineerd worden met meubels in dezelfde stijl.

Tijdens de feestdagen wil je goed voor de dag komen als er ineens een grote groep personen op de stoep staat. Houd je van grote etentjes en stapel je het liefst de eettafel vol met lekkernijen, dan is een mooie presentatie cruciaal. Begin goed en dek een barok eettafel zo dat elk baksel of gerecht zich van de mooiste kant kan laten zien. Vergeet niet koninklijk servies in te slaan voor een absolute royal touch.

Deze eettafel heeft barokpoten, maar kan ook met tapse poten, blokpoten en ronde poten. De eettafel barok poten is er in 3 afmetingen, namelijk 160×90, 190×100 en 220×100 cm. De eettafel barok poten is in verschillende kleuren te bestellen namelijk: Ral 9010, Cottage White, Ivoor, Cottage Cream, Leem, Grau, Verona Grey, Stone, Murano Grey, Antraciet, Zwart, Roze, Aubergine en Grijs. Je kunt kiezen of je een antiek finishing wilt of niet antiek. Als je voor antiek kiest dan worden de randen licht doorgeschuurd waardoor hij oud (antiek) lijkt.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *