Eettafel Met Kruispoot

Eettafels met kruispoot zijn er in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een robuuste eettafel, een kloostertafel, of een eiken tafel met X-poot, ons assortiment heeft voor iedere wens een oplossing. Een moderne eettafel met kruispoot of een landelijke eiken kloostertafel, onze tafels zijn er in vele uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Ook maatwerk is in de meeste gevallen geen probleem.

Heeft u de ideale tafel gezien en wilt u deze in het echt komen bekijken? Ook dat kan natuurlijk. U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en voorzien van persoonlijk advies. Deze eettafel met kruispoot heeft een stoere uitstraling door de extra sierlijst om het blad (waardoor het blad dikker lijkt) eettafel met kruispoot. Wij hebben dit onderstel nog niet bij andere aanbieders gezien, wij zijn de enige die de kruizen 9x9cm breed maken.

Deze eettafel met kruispoot kan ideaal gebruikt worden in combinatie met uw eigen stoelen, of eventueel met passende steigerhouten bank(en). Ons systeem berekent nadat u de lengte van de eettafel heeft opgegeven welke maat bank(en) er onder de tafel past en wat dit kost, en eventueel ook wat passende kussens erbij kosten. Voor meer informatie over de tafel, de opties, de levertijd, het steigerhout, de kussens en de maten zie onderaan deze pagina een uitgebreide beschrijving.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *