Eettafel Metalen Onderstel

Wij houden van metalen! Een compleet eettafel metalen onderstel staat heel mooi op een vloer, maar dan adviseren wij om een afwijkende kleur uit te zoeken die totaal niet op de vloer lijkt. Waarom dan niet een prachtige stalen of RVS voet?

Diverse vormen en afwerkingen te verkrijgen. We bieden de metalen onderstellen in bijna alle ral kleuren zowel mat/fijn structuur en zijdeglans aan. De blank en blauw/zwart metalen onderstellen, dus het lekkere industriƫle, behandelen wij met een blanke/transparante poeder coating. Dit zorgt er voor dat je nog eens met je dure kleding tegen het onderstel aan kunt zitten. In huis heb je altijd een bepaalde lucht vochtigheid.

We bouwen graag jouw eettafel metalen onderstel op basis van onze stalen klassiekers, die je in boven- en onderstaande afbeeldingen goed kunt bekijken. Heb jij een eigen creatieve ingeving? Wil jij iets speciaals? Dan maken we jouw idee ook graag voor je! (Mits de tafel natuurlijk niet omvalt). Je kunt je eigen tafel bedenken, in de afmetingen die jij graag wilt, zodat de tafel met metalen onderstel precies past in jouw interieur.

Eettafel met metalen onderstel mooie robuuste tafel met een blad van mangohout en stalen poot zeer robuuste stijlvolle en scherp.Brix salontafel lou tafel metaal teak x voorraad brix salontafel lou blank metalen onderstel oud teak tafelblad afmeting xx cm prijs.Tafel oud hout met metalen kruispoot prachtige tafel van oud hout met metalen onderstel zowel in eettafel als in salontafel verkrijgbaar eettafel x.Z mooi kan een massief eikenhouten tafel zijn de unieke uitstraling van onze industri le eettafels eiken met stalen onderstel leidt tot verrassing bij.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *