Eettafel Oud Hout

Aan elke buts en aan elke kerf kun je de geschiedenis aflezen: oud hout komt in je huis opnieuw tot leven. Het karakter van oude houtsoorten valt niet na te bootsen, daarom maakt tafels, keukens en andere op maat gemaakte meubels van uitzonderlijk hout met een eigentijds design. Wat is er mooier dan dat er gezegd kan worden dat de eettafel gemaakt is van eiken wagonplanken uit oude treinwagons? De prachtige diepe groeven in het hout geven de tafel een stoere look of het kookeiland een rauwe, eigentijdse uitstraling.

DekKasteeltafels, kloostertafels, balktafels en boomstamtafels worden ambachtelijk gemaakt van oud eikenhout, wagondelen, Barnwood of sloophout. Door combinaties van verschillende houtsoorten en materialen kunnen alle woonstijlen worden gerealiseerd. De bijzondere houten tafels kunnen op maat naar persoonlijke smaak en wens worden gemaakt, met een brede keuze in het soort oud hout, kleuren en afwerkingen.

Deze doorleefde teak eettafel gemaakt van oud en gerecyceld teakhout hebben een zeer mooie doorleefde uitstraling. Elke eettafel heeft een mooi en uniek karakter, dit komt door het oude teak waarvan deze tafels gemaakt zijn. Hierdoor passen ze zowel in een volledig strak interieur met rvs-stoelen, maar natuurlijk ook bij een ouderwetse boeren inrichting met traditionele houten stoelen. Daarnaast worden ze ook soms als tuintafel gebruikt.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *