Eettafel Sloophout

De onderstaande eettafel is een van de vele voorbeelden van sloophouten eettafels die wij kunnen maken. Deze tafel heeft 4 massieve staanders en een dik blad, dit geeft de eettafel een robuust en stoer uiterlijk. Eettafel sloophout met een industrieel stalen onderstel. Deze tafel wordt gemaakt van oud hout met de resten van de verf er nog op die origineel was aangebracht. Hierdoor is ieder exemplaar uniek en lijken geen twee tafels hetzelfde.

Tafel gemaakt van sloophout van het soort eiken. Oud eiken tafel wit geschilderd. Dit zijn wij nog niet tegen gekomen en sinds kort staat deze tafel in onze showroom. Prachtige oude kenmerken bedekt door een witte lak. Leuk om te bekijken. Maakt voor u de gewenste eettafel van sloophout. Deze prachtige eettafels zijn leverbaar tot een lengte van 500cm. Verschillende modellen en kleurstellingen zijn mogelijk om uw droomtafel te realiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Elke tafel gemaakt van sloophout is uniek, er zal er niet een hetzelfde zijn. Het hout afkomstig van oude grachtenpanden of oude stallen etc. wordt door ons weer gebruikt om mooie tafels van te maken. Origineel achtergebleven verflagen weerspiegelen de kleurrijke levensstijl van weleer.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *