Eettafel Stalen Frame

Eettafel stalen frame is een prachtige tafel met een stalen frame en een houten blad erop. Of je nu groot of klein woont, de tafel kan op maat gemaakt worden precies zoals je het zelf wilt. De kleur van het frame en de behandeling van het hout kan je zelf uitkiezen. Zo wordt een tafel uniek en naar eigen smaak afgemaakt.

Je kunt er zelfs voor kiezen om je eethoek tafel te laten matchen met je koffietafel. Zo wordt je woning een geheel, en als je het helemaal af wilt maken, kan je de tuintafel ook in dezelfde stijl maken. Door de industriele look krijg je een strakke vormgeving die in elke woning past. dit maakt de tafel tijdloos en zal dus altijd met meegaan in de snel veranderende interieur wereld.

Nu is het natuurlijk wel makkelijk om dit gewoon te laten maken op bestelling. Alleen zal je dit wel voelen in de portemonnee, de tafels zijn namelijk erg prijzig. Tegenwoordig kan je al heel veel zelf doen, met de juiste materialen en bouwplan, zonder dat je hiervoor een vakman hoeft te zijn. uiteraard is hierbij ook een investering mee gepaard, alleen zullen de kosten veel minder zijn dan wanneer je deze op maat laat maken.

Er is nu niets mooiers dan iets te maken van je eigen hand. Stel je voor wat een voldoening dit niet zal geven. Met je eigen ontwerp en keuze van materialen maak je een stalen frame tafel die tijdloos is. Doordat je je eigen idee uitwerkt kan je er echt iets speciaals van maken. Het onderstel kan je bijvoorbeeld in een v-vorm onder de tafel zetten in plaats van de traditionele vier poten. Dit maakt de tafel uniek en eigentijds. De stalen frame tafel kan je de kleur geven die je wilt.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *