Eettafel Wit Hout

Een eettafel wit hout kun je tegenkomen in diverse varianten. Zo zijn deze tafels er in grotere of kleinere, hoge en lage modellen. De tafel kan helemaal wit zijn, maar het is ook mogelijk dat de poten wit zijn en het tafelblad een andere kleur heeft. Andersom is ook mogelijk, dan is het tafelblad wit en zijn de poten juist van hout. De meeste eettafels van hout zijn rechthoekig, maar heel soms zie je ook een rond model.

Als je een eettafel koopt, ga je er toch wel vanuit dat zo’n meubelstuk een heel aantal jaren meegaat. Vaak zijn eettafels niet heel goedkoop. Zeker als je van variatie en afwisseling houdt, is het dan ideaal om te kiezen voor eettafel wit hout. Dat is heerlijk neutraal en valt prima te combineren. Wit zou eventueel koud aan kunnen voelen, maar omdat je een houten tafel neemt, krijg je toch een warme uitstraling. Een ander voordeel van een eettafel wit hout is dat er allerlei soorten stoelen bij passen. Je kunt natuurlijk kiezen voor witte stoelen, maar verschillende kleuren stoelen staan ook ontzettend leuk bij zo’n witte tafel.

Neem je een eettafel wit hout, dan kun je nog alle kanten op met je accessoires. Wil je een hele frisse aanblik, zet dan wat witte vaasjes met eventueel zelfs witte of crème bloemen op de tafel. Leuk is dan ook om er wat witte kaarsen bij te zetten. Dit geeft echt een heel bijzondere sfeer. Wil je weer eens heel anders, zet dan een setje met gekleurde vazen en potjes leuk bij elkaar. Op eettafel wit hout kan dat allemaal.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *