Eettafels Op Maat

De juiste afmeting van de eettafel komt neer op twee belangrijke aspecten: de afmetingen en vorm van de kamer die u van plan bent te kopen voor en het aantal mensen die aan tafel zitten en eten. De keuken of eetkamer die u van plan bent om de eettafel te plannen, zal de meeste fijne details bepalen die u moet beslissen. Met de volgende richtlijnen kunt u bepalen welk type eettafel u voor uw eetruimte moet kiezen.

Grootte van de kamer

De beste manier om vast te stellen hoe groot je eettafel moet zijn, zou zijn om de kamer te meten en ervoor te zorgen dat er ten minste drie tot vier voet aan elke kant van de tafel staat om mensen hun stoelen te duwen en comfortabel op te staan. Een kleine, fijne tafel in een grote en ruime kamer wordt in de kamer te overweldigend, waardoor de tafel kleiner wordt dan het eigenlijk is. Aan de andere kant, een grote tafel in een kleine ruimte zal geen ruimte bieden voor mensen om op te staan ​​van de tafel en rond te gaan. Dus, het vinden van de juiste maattafel voor de kamer is van vitaal belang.

Hoogte van de tafel

Terwijl de meeste eettafels ongeveer 30 cm in hoogte zijn, zullen sommige afwijken, afhankelijk van de stijl. Stoelen die zijn gemaakt om tafels te begeleiden komen normaal gesproken over een gemiddelde van 18 centimeter van de stoel naar de vloer. Let op deze hoogtes, want je wilt ruim voldoende ruimte voor de benen van mensen als ze bij je eettafel zitten. Over het algemeen zou er ongeveer 12 inch vergoeding moeten liggen tussen de onderkant van de tafelblad en de bovenkant van de stoel.

Grootte van de tafel

Om ervoor te zorgen dat elke persoon voldoende ruimte in de elleboog heeft wanneer ze eten, moet u een eettafel selecteren die ten minste 24 tot 30 centimeter oppervlakte voor elke persoon biedt. Als u een rechthoekige tafel koopt, moet u ongeveer 12 centimeter van de oppervlaktesruimte toevoegen aan de mensen die aan de voet en aan het hoofd van de tafel zitten. Daarnaast, foto de tafel in de kamer waar je het voor koopt. Zal het proportioneel naar de kamer kijken? Zal de eetkamer de tafel opzwellen? Zal de tafel in de kamer overweldigend zijn? Dit zijn belangrijke factoren bij het aanschaffen van een tafel voor een eethoek.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *