Goedkope Steigerhouten Tuintafels

Wij kunnen de tafels in verschillende modellen maken. We kunnen jouw steigerhouten tuintafel uitvoeren met dichte zijkanten, blokpoten, kolompoten of kruispoten in alle soorten en maten. Een steigerhouten tuintafel maken we helemaal naar wens voor in je tuin, terras, thuis of winkel en kantoor. De stoere, robuuste uitstraling van een steigerhouten tafel is een aanwinst voor in en om uw huis of werkomgeving. Klik op de afbeeldingen om meer foto’s te bekijken en de diverse standaard afmetingen en prijzen te zien. (maatwerk is voor ons ook geen enkel probleem)

De steigerhouten tuintafels worden gemaakt van nieuwe en gedroogde steigerplanken. Met het gebruik van deze planken hebben we nauwelijks werking in de planken en een fijn glad eindresultaat! Veel formaten steigerhout tuintafels zijn voorradig, dus eventueel erg snel in huis! Op onze vind je eettafels, tuintafels, bartafels en salontafels in heel veel afmetingen. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment tafels en bestel vandaag nog een nieuwe steigerhouten tuintafel.

Deze steigerhouten tuintafel heeft een stoere uitstraling met zijn 4 blokpoten. De poten van deze steigerhouten tuintafel zijn rondom molenwieks dicht en zijn 13x13cm. Ons systeem berekent nadat u de lengte van de tafel heeft opgegeven wat er onder de tafel past en wat dit kost, en eventueel ook wat passende kussens erbij kosten. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen voor een complete steigerhouten tuintafel tuinset.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *