Hangend Dressoir

Hangende dressoir, om de eerste keer op de dressoir te hangen en ervoor te zorgen dat ze gelijk blijven. Het eerste wat je moet doen is het vinden van een huis voor de dressoir. Zodra u een locatie hebt, bepaal de hoogte en het midden van de dressoir. De hoogte is meestal op ooghoogte in het midden, maar dat hangt af van welk ooghoogte het stuk hangt. Zodra u de hoogte en het midden van het stuk hebt bepaald, merk de muur waar de haken worden geplaatst.

Bij het aanbrengen van een dressoir is het beter om ze vooraf op de vloer te leggen om ervoor te zorgen dat u de lay-out zal houden. Wanneer u tevreden bent met de lay-out, bepaal waar de groepering op de muur wordt geplaatst. Opnieuw moet tussen 60-66 inch volstaan. Terwijl de dressoir op de vloer zit, draai ze allemaal ondersteboven in de plaats. Krijg een potlood, papier en meetlint teken een basisopmaak van waar u uw haken plaatst. Kleiner stukjes hebben geen twee haken nodig. Als u vaak een rechte dressoir vindt, krijg u een stuk een dubbelzijdig kussenband en maak een klein stukje aan het onderkant van de achterkant van de dressoir. Dit zorgt ervoor dat het stuk gelijk blijft. Hangend dressoir.

Als u een dressoir kunt vinden, geweldig. Gebruik het. Nogmaals gebruik je beter oordeel voor zware stukken. Als u niet comfortabel bent aan het hangen van zware artikelen, bel dan een verzekerde dressoir op, hangende professionele of handyman om het werk voor u te krijgen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *