Hoge Eettafel Met Barstoelen

Eetbehoeften vandaag hebben meer casual dan ooit tevoren, en om deze behoeften tegemoet te komen, introduceren steeds meer meubelbedrijven een concept, de zogenaamde hoogte-eettafel, ook bekend als een hoge eettafel met stoelen. Hoge eettafel met barstoelen combineert de zittende formaliteit van een eettafel met de casual aura van een ontbijtbar. Met tops die van 36 tot 42 centimeter hoog liggen (in tegenstelling tot de gebruikelijke 30), is een hoge eettafel met barstoelen ontworpen om te worden gebruikt met respectievelijk tegenbankjes of barstoelen, waardoor ze ideale alternatieven zijn voor eilanden in het gezin. kamer of keuken.

Niet alleen deze hoge eettafel met barstoelen zijn ideaal voor een casual diner scenario, zoals u kunt zitten of staan ​​en nog steeds op hetzelfde conversatie niveau zijn terwijl u dineren. Het staat zelfs toe dat de mensen die gezeten zijn om met de kok te praten zonder op te zoeken. Bijna elke meubelindustrie heeft vandaag een hoge eettafel met barstoelen in hun meubelcatalogus geïntroduceerd, waardoor het een van de heetste nieuwe categorieën is. De ontwerpen variëren van hedendaagse naar traditionele, met sommige modellen die verrassende flexibiliteit bieden.

Hoge eettafel met barstoelen zijn ook een ideale manier om te vullen en op te maken dat verschrikkelijke hoek van de kamer die altijd gevuld is met gewone huisdecoratie spullen. Hun ideale hoogte en breedte maken ze perfect om minimaal één set in de woonkamer te houden en te onderhouden. Ze zijn ook een antwoord op de mensen die in kleine appartementen wonen, die over het algemeen bewust zijn van het gebruik van de ruimte in hun huis.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *