Kleine Tuintafel

Een tuin, zelfs een kleine tuintafel, kan accentueren en schoonheid toevoegen aan een huis. Als u een tuin hebt vermeden omdat u denkt dat u geen ruimte heeft, kunt u het herhalen. U kunt een mooie kleine tuin in een ongebruikte hoek of zelfs een gebied zo klein als een tafelblad maken en het maakt niet uit of u in een condominium of een appartement woont. Het duurt gewoon een beetje creativiteit en focus op detail om het te laten gebeuren.

Kleine tuintafel, of een kleine groentetuin of bloementuin, hebben uiteraard niet zo veel werk nodig in vergelijking met een groter perceel. Echter, ze hebben dezelfde mate van passie, interesse en zoals ik al zei, veel aandacht voor detail. Als u geen meester tuinier bent of als u weinig tijd hebt om rond te planten met uw planten, kunt u nog steeds een prachtige tuin in een kleine ruimte in de achtertuin of op het balkon van uw appartement condenseer.

Kleine tuintafel nemen een beetje meer strategische gedachte en plaatsing van planten en elementen om optimaal te kunnen profiteren van de kleine ruimte. Je zou moeten ontwerpen met toekomstige groei in het achterhoofd, zodat wanneer de planten volwassen worden, ze niet binnenkomen in de ruimten waarin ze niet behoren.

Net als alle tuintafel moet u de basisprincipes controleren voordat u een kleine tuintafel intelligent kan ontwerpen en plannen. Door het algemeen gesloten zijn, zijn zonneschijn, schaduw en warmte de belangrijkste beïnvloedende factoren. Te veel van een of te weinig van een andere is een belangrijke invloed op wat voor soort planten u kunt gebruiken. De meeste bloeiende planten kunnen niet gedijen in blaarende hitte en kunnen ook niet goed groeien met weinig zonneschijn. Grond is een andere overweging. Weet het of repareer het, zodat u de juiste rassen van planten kunt krijgen. Niet weten is een voorkombare kostbare fout.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *