Massief Eiken Eettafel

Massieve eiken eettafels kunnen een kamer domineren en zijn prachtige aanwezigheid opleggen aan iedereen die erin komt. Het enige probleem met een massief eikentafel (en de meeste andere houten tafels) is dat ze soms zorg en aandacht behoeven om ze fris en gezond te houden (anders dan plastic of metaal die alleen schoonmaken nodig heeft). Terwijl u het niet realiseert, zijn de meest dodelijke (en onverwachte) moordenaars van uw massieve eiken eettafel hitte en warme lucht (d.w.z. vochtigheid). De gevolgen van dit op uw eetkamertafel zijn dat het zal beginnen te kraken en worden ongegrond. Het kan ook ervoor zorgen dat uw tafel licht bleek ziet dan normaal.

Dit mag geen probleem zijn, zolang je huis is voorzien van airconditioning (je wilt je eetkamer constant op ongeveer 65-75 graden). Omgaan met lage luchtvochtigheid is een iets moeilijker probleem (zoals dit de echte stealth moordenaar is). Als u wilt dat uw houten eetkamertafel lijdt, moet u uitgaan en een luchtbevochtigingsmachine kopen, die water in de lucht uitstoot en de kamer fris laat voelen. Hoewel het misschien niet altijd voor sommige mensen mogelijk is, probeer dan uw massieve eikentafel in de schaduw zoveel mogelijk te houden, aangezien de blootstelling aan direct zonlicht het over de tijd zal afnemen (en vervagen van de kleur).

Daarnaast zorg ervoor dat u uw massieve eiken eettafel schoon blijft van vuil en vuil (dit kan door regelmatig een vochtige doek overheen te worden uitgevoerd) en van stof (die via een stofdoek of met statische handdoeken kan worden verwijderd). Veel mensen denken dat stof op hun eettafel niets maakt om zich zorgen te maken, maar dat stof trekt bacteriƫn die snel kunnen werken om in je kostbare tafel te eten. Vergeet vooral dat wanneer u uw eikentafel schoonmaakt dat u het droog afdroog, omdat oppervlaktevocht langdurige problemen kan veroorzaken.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *