Natuurstenen Tuintafel

Bent u op zoek naar een natuurstenen tuintafel? Bij ons kunt u uw eigen unieke tuintafel creëren. Kies een model natuurstenen tuintafel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad u hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en uiteindelijke welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen.

Wij zijn gesprecialiseerd in natuurstenen tuintafels. Natuursteen in combinatie met, staal of hout geeft een verrassend mooi, duurzaam en luxe geheel. Onder natuurstenen tuintafels zijn de volgende soorten onder te verdelen: granieten tuintafels, hardstenen tuintafels, tuintafels van basalt, marmeren tuintafels, tuintafels van leisteen en tuintafels met een Dekton blad. Naast natuurstenen tuintafels bieden we ook tuintafels van hout of glazen tuintafels aan. Op basis van het materiaal voor het onderstel bieden we RVS tuintafels, gecoat stalen tuintafels en tafels van smeedijzer aan. Bij alle materialen geldt, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor de inkoop en bewerking hiervan. Vaak direct bij de bron of importeur, zodat we de kwaliteit en service kunnen garanderen.

Bent u op zoek naar een duurzame natuurstenen tuintafel of juist een moderne tuintafel met een glazen blad? Of kiest u liever een industrieel Dekton tafel met een betonlook decor of een landelijke houten tuintafel gemaakt van hardhout of eiken? Het materiaal en de bewerking hiervan bepaalt de uitstraling van uw tuintafel en dus ook bij welke woonstijl deze past. Om het gemakkelijker te maken hebben we de tuinsets reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tafels, Vintage & Industriële tuintafels, Lifestyle & Landelijke tafels, Modern & Design tuintafels of tuintafels met een Stijlvolle & Klassieke uitstraling.
Een tuintafel op maat

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *