Notenhouten Eettafel

Een notenhouten eettafel van 2,2 bij 1 meter. Het notenhout heeft een schitterende en gevarieerde nervenstructuur en een mooie diep donderbruine kleur. Notenhouten eettafel is exact op maat gemaakt voor de klant. Een dergelijke tafel kan ook als salontafel gemaakt worden. Notenhouten eettafel is afgewerkt met natuurlijke olie. De olieafwerking laat het notenhout mooi tot recht komen.

Notenhout heeft een schitterende donkerbruine kleur en is rijk mooie kleine aan kleurschakeringen. Het hout heeft een fijne nerf en mooie vlamtekening die in combinatie met de donkere kleur een meubel een warme en elegante uitstraling geven. Het donkere hout combineert heel mooi met lichtere houtsoorten zoals bijvoorbeeld essenhout en esdoornhout.

Notenhouten eettafel laat geeft het slanke en strakke en slanke model tafel dat hierboven op de foto staat nog exclusiever. Het notenhout heeft mooie lichte kleurschakeringen waardoor de tafel elke dag weer verassend is om te zien. Waar je ook kijkt, elk deel lijkt weer te iets te verschillen in structuur en kleur. Het maken van een notenhouten eettafel is tijdrovend maar bevredigend werk.

Een eettafel van notenhout voegt gemakkelijk in het interieur in. De mooie donkere en gedistingeerde kleur en de verfijnde kleurnuances in het hout kunnen vaak gemakkelijk gecombineerd worden met aanwezige kleuren. De tafels worden afgewerkt met olie. Bijpassende bankjes maken de tafel extra functioneel.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *