Ovale Eettafels

De eerste ovale eettafels van is een feit. Het is een variant op de succesvolle van ontwerper. Alle bekende elementen komen terug, dit staat garant voor fantastische looks en veel gebruiksplezier. De ovale eettafels is direct te bestellen en er is keuze uit drie verschillende kleuren: Wit, Desktop Pearl en Desktop Pebble. De Desktop varianten zijn voorzien van een extra luxueus materiaal als tafelblad.

Bijzonder aan deze ovale eettafel is de manier waarop de fraaie poten en het buikje van de tafel ondersteuning bieden. Dit unieke ontwerp springt eigenlijk direct in het oog! Ook de langwerpige vorm van deze tafel is uiterst elegant en past samen met de gebruikte kleuren goed bij het ontwerp. Daarnaast is de tafel ook nog eens zeer praktisch, dit heeft te maken met een ronde en rechthoekige vorm die gecombineerd zijn. Deze tafel brengt daardoor minder ruimte in beslag dan een perfect ronde tafel. De tafel past in veel verschillende interieurs thuis en sluit aan bij de schoonheid en het design van het andere interieur.

Ovaal is een bijzondere vorm voor een tafel. Het bevindt zicht tussen rond en rechthoekig en combineert de eigenschappen van beide vormen. Stoelen hebben bij een ovale tafel een vaste plek, zoals bij een rechthoekig model. En ook de langwerpige vorm blijft behouden, wat uitstekend past is in de meeste interieurs. Toch staan de stoelen ook naar binnen gedraaid, zoals bij een ronde tafel. Dit zorgt voor een eigenzinnige intimiteit die je bij een ‘normale’ rechte tafel niet hebt.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *