Robuuste Eettafels

Bent u momenteel op zoek naar een robuuste eettafels die zich gespecialiseerd heeft in het leveren van robuuste eettafels of tafels? Dan bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment aan tafels variërend in houtsoort, maatvoering en design. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen robuuste eettafel op maat te laten ontwikkelen.

Eén van de kenmerken van robuuste eettafels is duurzaamheid. Meubelen staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom bent u er van verzekerd dat u lang plezier kunt hebben van uw aankoop. Voor robuuste eettafels bent u op de juiste plek terechtgekomen. Heeft een ruim en uniek assortiment bestaande uit doorleefde landelijke eettafels. Deze tafels zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten waaronder eiken en oud grenen (Baltisch grenen).

Stoere modellen die allemaal in eiken en oud grenen kunnen en in naturel/vergrijsd. Onderstaande robuuste eettafels kunnen (zoals afgebeeld) met een kruispoot, 2 poten, een slanke poot met balk, maar ook met een kloostertafelpoot en blokpoten. Ze zijn allemaal bijzonder en robuust. Tevens zijn de tafels zeer sterk en mat afgelakt.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *