Robuuste Ronde Eettafel

Robuuste meubels passen in ieder interieur en geven de sfeer bij u in huis net dat kleine ruige randje. Een stevige en robuuste rounde eettafel bevat vaak nog vele authentieke noesten en diepe houtscheuren. Deze imperfecties van het hout zorgen voor een karakteristieke en doorleefde uitstraling. Het materiaal kan tegen een stootje en maakt iedere woonkamer huiselijk en stoer.

Tijdens het ontwerpproces maken wij altijd ruimte voor een persoonlijke touch. Uw robuuste rounde eettafel moet immers passen bij het interieur dat u, door de jaren heen, bij elkaar verzameld heeft. Om uw nieuwe tafel het juiste karakter mee te geven kunt u zich, samen met onze ontwerper, eens over verschillende schetsen en mogelijkheden buigen. Misschien is het eindresultaat wel een van onze bestaande ontwerpen, of misschien kiest u juist voor iets dat écht uniek is.

Wilt u een prachtige stoere tafel in huis halen? En bent u al een tijdje op zoek naar die mooie robuuste look? Zoek dan niet verder. Haal de natuur in huis met een houten tafelblad en combineer deze met een onderstel van bijpassend hout, blauwstaal of RVS. Onze ontwerper helpt u bij het creëren van de perfecte robuuste eettafel. Gekozen voor een stoere tafel? Dan produceren wij uw pronkstuk van A tot Z, en plaatsen we hem persoonlijk bij u in huis.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *