Robuuste Tuintafel

Onze serie robuuste tafels bestaat uit diverse modellen. De maten variëren van 160 cm. tot maar liefst 3 meter. Wat ze gemeen hebben is de uitstraling. Door het gebruik van brede massieve tuintafel krijgen de tafels de robuuste look.

Door het gebruik van brede massieve tuintafel krijgen de tafels de robuuste look.Voor een aantal modellen tafels wordt gerecycled oud teakhout gebruikt.Dit hergebruikte hout is afkomstig van huizen, schuren, gebouwtjes en soms zelfs van boten uit Indonesië.Deze worden opgekocht en gesloopt en de oude brede tuintafel en teakhouten balken worden terplaatse door timmerlieden verwerkt tot fraaie tafels.Sommige planken bevatten nog spijkergaten of beschadigingen en geven zo iedere tafel zijn eigen unieke uitstraling.

Door de breedte en dikte van het hout kunnen er na verloop van tijd wel scheuren of barsten in het hout ontstaan maar dit versterkt nog meer het typische landelijke karakter van deze tuintafel.Natuurlijk verkleuren ook deze robuuste tafels na verloop van tijd grijs, vindt u dit niet mooi. Kijk dan onder het kopje diversen voor onderhoudsmiddelen om vergrijzing tegen te gaan. Vindt u ook banken zonder rugleuning en stoelen gemaakt van gerecycled teak, die prima te combineren zijn met de robuuste tuintafel.

Robuuste tuintafel van het is dé tuintafel om van uw tuin een woonkamer te maken. De strakke en eenvoudige vormgeving van onze Snugg designers geven smoel aan de tafel. De tafel is gemaakt van douglashout. Douglashout is bij uitstek een duurzame houtsoort voor in uw tuin. De tafel is gemaakt van fijnbezaagd hout en vergrijst na verloop van tijd. Het geeft net even dat extra effect aan uw tuin.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *