Rvs Tuintafel

Rvs tuintafel. Creëer uw eigen unieke RVS tuintafel. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad u hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en eentueel welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen. Want bent u op zoek naar een nieuw RVS tuintafel als uw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie RVS tuintafels standaard op voorraad. Doordat we het RVS direct bij de producent inkopen en het roest vast staal zelf verwerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

RVS staat voor roestvaststaal, maar wordt in de volksmond ook wel inox of roestvrij staal genoemd. De RVS tuintafel zijn bij ons allen geslepen en in de kwaliteit RVS 304 geleverd. Voor dat de onderstellen ons magazijn verlaten worden ze extra gecontroleerd en gericht, zodat het blad goed op het RVS onderstel ligt. Naast RVS tuintafel hebben we ook RVS salontafel sets, RVS bijzettafels, RVS sidetables, RVS bartafelsets, RVS banken en RVS stoelen. Rvs tuintafel.

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuintafel een bijzonder elegant karakter. Daardoor passen deze roestvrij stalen onderstellen bijzonder goed in de wat strakkere interieurs. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de RVS tuinsets die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde sets worden getoond: Modern & Design RVS tuinsets of Basic & Pure sets met RVS onderstellen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *