Scandinavische Eettafel

Geef je eethoek stijl met een mooie scandinavische of nieuw design eettafel. Naast een wisselende selectie van design scandinavische eettafel.een bijzondere collectie houten eettafels in de Scandinavische stijl. Door ons ontworpen vanuit een klantvraag naar massief houten tafels met vorm. Gemaakt van kwalitatieve materialen en door Europese vakmannen. Verkrijgbaar in vele maten en houtsoorten. Mocht je maat er niet tussen zitten, de tafels kunnen ook op maat gemaakt worden.

Een Scandinavische eettafel inrichting straalt rust uit dankzij het sobere kleurgebruik. De meest gebruikte ‘kleur’ is wit en daarnaast worden ook veel grijstinten gebruikt. Om een mooi contrast te creĆ«ern worden zwarte accenten of pastelkleuren aan het interieur toegevoegd. Over het algemeen moet de woning zo licht mogelijk blijven, omdat de zon in ScandinaviĆ« eettafel relatief vroeg onder gaat. Met een lichte inrichting en flinke raampartijen wordt er optimaal gebruik gemaakt van het schaarse daglicht. Scandinavisch eettafel design wordt daarnaast gekenmerkt door woonaccessoires met grafische en geometrische prints. Omdat de accessoires de aandacht niet te veel mogen afleiden van de voornamelijk functionele inrichting, worden tierlantijntjes achterwege gelaten. De paar accessoires die er dan zijn komen zo meer tot hun recht.

Laat je inspireren door de vele honderden design hanglampen, woonaccessoires, eetkamerstoelen en wandlampen van Scandinavische eettafel bodem die Flinders aanbiedt. Je vindt bij ons ongetwijfeld een designproduct passend bij jouw smaak en budget. Kun je geen keuze maken of heb je behoefte aan interieuradvies.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *