Smalle Eettafel

Wanneer je op zoek bent naar een bepaald en zeer specifiek product of meubelstuk, dan kom je er pas achter hoe weinig verkrijgbaar is. Zo zijn er bijvoorbeeld niet zo heel veel verschillende modellen smalle eettafels verkrijgbaar maar toch zijn ze vaak nodig! Dus dan zit er maar een ding op en dat is zelf maken. In deze eetkamers en keukens is gebruik gemaakt van smalle eettafels om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat er niet meer plek is dan dat maar het kan ook zijn dat de vorm van de ruimte juist erom vraagt om een lange maar smalle tafel te plaatsen.

Normale eettafels zijn tussen de 90 en 100 cm breed maar een smalle eettafel is al gauw 80 of zelfs minder breed. Het is ontzettend lastig om een eettafel te vinden die smaller is dan 80 cm terwijl er wel vraag naar is. Wanneer je bijvoorbeeld een smalle en kleine keuken hebt, wil je graag een smalle eettafel plaatsen zodat je nog ruimte overhoudt voor stoelen, krukjes of een bankje.

Kortom, een gemis dus! Daarom kun je een smalle eettafel beter op maat laten maken zodat je zeker weet dat je de perfecte afmetingen hebt én dat je ook nog eens een unieke tafel in de keuken of eetkamer hebt staan. Veel leuker dan die standaard tafels uit de grote woonwinkels!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *