Teakhouten Eettafel

Teakhouten eettafel is/zijn gemaakt van teak hout. Veel oude panden en steigers worden gesloopt en het hout gerecycled en gebruikt voor teakhouten eettafel . Teakhouten eettafel gemaakt van massief oud teakhout. Deze taaktafels is geborsteld . In dit geval hebben wij stalen industriele poten onder het tafelblad gezet. Veel verschillende modellen en maatvoeringen kunnen wij organiseren. U roept en wij matchen.

Hout wordt terug gedroogd naar een vochtpercentage van 10 tot 12%. Bij dit vochtpercentage is de vochtuitwisseling met de ruimte eromheen constant mits de luchtvochtigheid rond 60% ligt. Deze waarde is de gemiddelde luchtvochtigheid in Nederland. Gemiddeld betekent dus dat de lucht bij tijd en wijle zeer droog (droge vrieskou bij oosten wind) of juist zeer vochtig is ( in de zomer warm en kans op onweer ). Bij droge lucht krimpt het hout, bij vochtig weer zet het uit. De gevolgen kunnen zijn dat er scheuren in het hout kan ontstaan en dat er naadvorming plaats vindt tussen verbindingen. Hoe dikker het hout hoe zeker dit verschijnsel zal zijn

Teak en Wood vindt u de teakhouten eettafel die u zoekt! Hebben teakhouten eettafel voor ruime eetkamers maar ook eettafels die geschikt zijn voor een knusse keuken. Om uw eethoek compleet te maken, bieden we uiteraard ook een ruim assortiment aan teakhouten stoelen. Teakhouten eettafel is warm en sfeervol en past in elk interieur, van modern tot klassiek. Bij Teak en Wood is de teakhouten eettafels bovendien verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten. Een aantal van onze tafels zijn zelfs drie meter of langer! Daar kunt u gezellig met het hele gezin aan eten of op een regenachtige dag een spelletje Monopoly op spelen. De teak eettafels zijn oersterk en gemakkelijk te onderhouden.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *