Trendy Eettafel

Trendy eettafel. Met de zomer in volle aantocht kijkt iedereen alvast reikhalzend uit naar zwoele zomerse avonden en gezellige etentjes in de tuin met familie en vrienden. Uiteraard hoort daar een prachtig aangeklede tafel bij! Wist je dat liefst 91% van de tafelgasten een passend gedekte tafel essentieel vindt voor een geslaagde avond? Laat je inspireren door deze drie ideeën van Tork om in een handomdraai je tafel stijlvol te dekken. Zo serveer je je gasten moeiteloos het pure vakantiegevoel recht op hun bord!

Er gaat niets boven wit en groen om je tafel onder te dompelen in een zomerse tuinsfeer! Combineer een witte tafelrol met een felgroene tafelloper. Gele servetten zorgen voor een zonnige toets en enkele kleine vaasjes met verse bloemen voor de kers op de taart!

Organiseer je een etentje op het strand of langs het water? Met een witte tafelrol, een zandkleurige tafelloper en donkerblauwe bestekzakjes trek je de maritieme sfeer moeiteloos door naar je tafel.

Heb je iets speciaals te vieren of ben je gewoon helemaal verlekkerd op kleur aan tafel? Kies een feestelijke placemat met verschillende kleurtjes uit en kleed de rest van je tafel in dezelfde kleurenstijl aan.

Een trendy eettafel dekken is één ding, maar voor sommige gelegenheden mag het toch nog een tikkeltje specialer zijn. Wil je een eettafel die kan concurreren met die van het kasteel van Laken? Laat je dan inspireren door de regeltjes van de etiquette

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *