Tuintafel Eikenhout

Oaks kunnen sterk en mooi hout produceren die gebruikt kan worden voor allerlei culturele artefacten en meubels. Eiken is veel sterker dan andere soorten bossen en het kan decennia mooi zien als het goed wordt gehouden. Er zijn enkele basisstappen die geïmplementeerd moeten worden bij het verzorgen van eikenhout om het voor de komende jaren geweldig te laten zien.

Wees voorzichtig met wat het oppervlak van het hout raakt. Het merendeel van de schade aan tuintafels eikenhout komt uit vuile, corrosieve of hete objecten die direct op het oppervlak worden geplaatst. Hoewel deze schade kan worden behandeld door het afwerken van de finishlaag, is de beste behandeling preventie. Als u regelmatig op de tafel eet, gebruik dan onderleggers om kopjes en plavatten te houden om te voorkomen dat vettig voedsel op het oppervlak valt.

Reinig tuintafels eikenhout vaak. Het schoonmaken van dit tafeltafel is vrij simpel, maar wees voorzichtig om de doek niet met water te zuiveren. Vocht een zachte doek met mineraalgeesten of meubelreiniger, gebruik geen harde zeep. Eenvoudig wrijven van de tafel moet genoeg zijn om stof, vuil en enkele eenvoudige vlekken te ontdoen. Eik moet ongeveer één keer per maand met meubelreinigers worden gereinigd.

Als u een vlek ziet, behandel het zo snel mogelijk. Hoewel een vlek permanent kan kijken, is het mogelijk om het te verwijderen met de juiste behandelingen. Hoe eerder je de vlek behandelt, hoe makkelijker het zal zijn om uit te komen. Gebruik een minerale geest en doek om de vlek af te schrobben. Als het merk bijzonder koppig is, probeer dan uw doek met olie te bevochtigen om de plek te verwijderen.

Watermerken en brandwonden zijn de meest voorkomende schade die u op tuintafels kunt vinden. Sommige watermerken zullen een witte ring achterlaten die mettertijd zal verdwijnen. Als de tafel te vaak wordt geweekt, zal de witte kleur echter permanent blijven. De beste manier om deze vlekken te vermijden, is om ze te behandelen direct nadat ze voorkomen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *