Tuintafel En Stoelen

Het kiezen van de juiste tuinmeubelen is net zo belangrijk als het kiezen van meubels voor binnen. Buitenmeubilair moet buitensporige omstandigheden weerstaan, dus controleer de kwaliteit door te zitten op stoelen en verplaatsen van tafels om te zien hoe robuust zij zijn. Denk eens hoe u het meubilair opslaat en als het buiten blijft, kies dan een materiaal, zoals metaal, dat zal duren.

Welke stijl om te kiezen

Plastic tuinmeubilair is een goedkope optie en is makkelijk te onderhouden. Het is ook lichtgewicht en makkelijk te liften waardoor het ideaal is om te verhuizen naar verschillende posities.

Tuinmeubelen van aluminium of smeedijzer zijn zwaar, waardoor het ideaal is voor winderige posities. Het is erg slijtvast en kan permanent buiten worden gelaten. Metalen meubels kunnen worden verfrist met een specialistische verf. Voordat u schildert, wrijf de roest af met draadwol en poets elke losse vuil af die het oppervlak van de verf anders zal afzetten zodra het droog is.

Houten tuinmeubilair is tijdloos en past bij zowel moderne als traditionele tuinstijlen. Hoewel houten meubilair duurzaam is, moet het opnieuw worden verkleurd of opnieuw olierend en moet deze tijdens de winter binnen worden verplaatst.

Hoe zorg ik voor tuinmeubilair

Teakhoutolie beschermt hardhoutmeubilair van de elementen en houdt het nieuw in de gaten. Voordat u begint, zorg ervoor dat het meubilair droog is en licht zand met een fijne schuurpapier. Gebruik een lap, doe de olie aan, wrijf er zachtjes in en volg de korrel. U kunt meer dan één laag olie toevoegen, maar zorg ervoor dat ze goed drogen voordat.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *