Tuintafel Haard

Het is tijd om weer eens buiten te gaan. Terwijl het weer opruimt, om het voor de zomer te maken, moet u nu de open haard tuintafel bouwen. Het is heel makkelijk te doen als u de juiste materialen hebt. Gebruik altijd je eigen verbeelding en kom op met een groot ontwerp. Let dan op de materialen die u nodig hebt om uw buitentuin tuintafel te bouwen. Voor dit ontwerp gaat ik iets bouwen die ik nog nooit eerder heb geschreven.

Projecten bakstenen open tuintafel haarden en ik heb anderen geschreven over steen open haarden. Dat zijn geweldige ontwerpen en je zou er misschien naar willen kijken. Maar ik wil graag een totaal ander ontwerp omschrijven, zodat u de variatie kunt zien in wat u beschikbaar heeft. Er zijn zo veel verschillende stijlen van de tuintafel haard waaruit u kunt kiezen. Het is op dit moment echt aan jou. Maar ik kijk rond mijn tuin of kijk goed naar mijn huis voordat ik de tuintafel open haard koos. Ik zou het willen aanpassen aan het thema.

Deze open haard in de open haard zal het uiterlijk van een tafel hebben, alleen vuur komt uit het oppervlak wanneer het brandt. Houd er rekening mee wanneer u uw tuintafel haard hebt gekozen. Krijg geen tuintafel open haard die smelt of warps, maar dat kan de hitte weerstaan. Het vuur komt niet direct op de tegel. Maar het kan warm worden om niet-hittebestendige materialen te smelten.

Dit is echter uw tuintafel haard. U wilt misschien kleine gaten maken voor het vuur op het oppervlak en bouwen kasten die in en uit de glazen blikjes glijden. U kunt ook scharnieren toevoegen aan de tegels op het bovenoppervlak, zodat u ze gemakkelijk kunt opheffen en de glazen blikjes op die manier inbrengen. Het is aan jou wat je wilt doen. Uw geest is uw enige limiet.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *